Wat is Moerdijk Leeft?
Spelregels
Aanvraag indienen
 
   
   
 
   
Print deze pagina
 
     
 

Spelregels
Aan een deelname aan Moerdijk Leeft zijn duidelijke spelregels verbonden. Bekijk op de website van de gemeente de Beleidsregels Evenementen Gemeente Moerdijk. Deze regels geven aan waaraan een te organiseren evenement moet voldoen.

Bij de uitgifte van goederen zal door de aanvrager een bruikleenovereenkomst moeten worden ondertekend.

Wij adviseren u tenminste één week van tevoren uw materialen aan te vragen. U hoort dan op tijd of de door u gevraagde materialen al dan niet beschikbaar zijn.

Wie kunnen meedoen met Moerdijk Leeft?
Iedere inwoner van gemeente Moerdijk, waarbij het idee moet worden gesteund door een brede groep buurtbewoners. Aanvragen van inwoners in een vast georganiseerd verband zoals een vereniging of stichting worden eveneens in behandeling genomen, mits de activiteit vrij toegankelijk is voor alle belangstellenden uit de organiserende wijk, buurt of kern.

Een belangrijke spelregel van Moerdijk Leeft is dat we alleen een bijdrage leveren aan activiteiten die worden gesteund door een brede groep buurtbewoners. De activiteit moet door de bewoners samen worden uitgewerkt en uitgevoerd en de activiteit moet ook vrij toegankelijk zijn voor alle belangstellenden uit de organiserend wijk, buurt of kern. Bij de aanvraag zal nu automatisch een deelnemerslijst met de aanvraag moeten worden meegestuurd.

Aanvraag indienen? Pak uw kans!